VELKOMMEN TIL!

VELKOMMEN TIL!

 

 

Hej blo… NEJ… oooog KÆMPE NEJ….!

Jeg lovede seriøst mig selv ikke at starte sådan ud, men hvordan fanden gør man dét så?
Man kan også lave den klassiske:

”Heeeej med jer!”
”Hvaaasååååå!”

…men det synes jeg egentlig heller ikke gør sig helt passende.
Jeg vil jo helt vildt gerne anerkende, at I rent faktisk har lyst til at læse mit allerførste blogindlæg,
og jeg lover at jeg liiiiige har fikset velkomsten til næste indlæg. Skal vi ikke bare aftale det?

Men i hvert fald, velkommen til!

Nu tænker I sikkert: ”Åh nej, skal du være blogger…?” og ja… men også nej.
Jeg har fået denne helt vildt fede mulighed for, at få mig en platform som, for mig, giver rigtig god mening.
I søde og trofaste følgere kender mig godt efterhånden, og ved at jeg IKKE er en kvinde af få ord – og her må jeg egentlig bare krybe til korset og sige, at Instagram for det første ikke har nok plads til alle mine ord (okay, det er der nok, men så forsvinder idéen sguda lidt.. det er jo ikke skabt til tekst, men til billeder) og for det andet, så har jeg længe leget med tanken om at skabe et univers udover min Instagram, hvor jeg kan lukke jer lidt mere ind i mit liv, altså liiiidt tættere på.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har deltaget i tv-programmet ’Love Island’ tilbage i efteråret 2018 og som sådan egentlig ikke skammer mig over det.
Jeg tror bare det har været rigtig vigtigt for mig, at definere mig selv og ikke lade hele denne reality-huhej-vildedyr-verden definere mig, og derfor har jeg nok egentlig trukket mig ret så meget, og gjort meget klart for alle og enhver, at jeg aldrig, aldrig, aldrig skal medvirke i et tv-program igen. Bevares, det var sguda sjovt, jeg fik en god tan, og jeg græd cirka 80 procent af tiden, fordi jeg troede jeg havde fundet manden i mit liv, og så tabte jeg mig helt vildt fordi maden var så elendig, så minus at jeg græd konstance, var det da lidt win-win.
Men så var det også dét, ik’…
Afkastet af ’Love Island’ er jo så, at jeg har fået denne mulighed, og det er jeg oprigtigt glad for!

Lad os lige slå det fast, jeg fandt altså kærligheden på grund af min medvirken, fordi det gik op for mig hvor åndssvagt det var, at jeg ikke havde givet min kæreste (fremadrettet Oli, ham skal jeg nok introducere ordentligt en anden god gang) en chance før jeg tog afsted… Så lidt på en måde, men så også kun lidt, takker jeg ’Love Island’ for, implicit, at have ført mig sammen med Oli – og at kunne åbne en blog. Sikke en sammenkobling.
Okay. Nok om det. Lad os lige komme til sagen. Bloggen er åben!

Velkommen til mit univers! Jeg glæder mig til at lukke jer rigtigt ind i mit liv, mine tanker og ikke mindst glæder jeg mig til, at I skal følge mig tættere på, end I hidtil har gjort!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL!